Η έννοια της κοινωνικής αλληλεγγύης και ακόμα περισσότερο η ανάγκη να μετουσιωθεί σε πράξη, είναι περισσότερο από αδιαμφισβήτητη για την εποχή στην οποία ζούμε. Αυτή η ανάγκη λοιπόν και η επιθυμία μας ως νέοι άνθρωποι να βάλουμε ένα λιθαράκι στην εξάλειψη αυτού που λέμε «κρίση» αποτέλεσε τη βασική ιδέα για τη δημιουργία της «Σε Αναμονή /On Hold », η οποία βασίζει το μοντέλο λειτουργίας της, στη μεγιστοποίηση της συμβολής των πολιτών και στην παροχή βοήθειας σε οικονομικά ασθενέστερες ομάδες μέσα από τις τέχνες (θέατρο, μουσική, κινηματογράφος κ.ά) αλλά και μέσα από ένα δίκτυο συνεργαζόμενων επιχειρήσεων που έχουμε δημιουργήσει ανά την Ελλάδα. 

Οι πολίτες μπορούν μέσα από την προπληρωμή προϊόντων/υπηρεσιών σε συνεργαζόμενες με εμάς επιχειρήσεις, να υποστηρίξουν άνεργους/άπορους συνανθρώπους μας. Η κίνηση (Caffè Sospeso) ξεκίνησε στην Νάπολη της Ιταλίας την δεκαετία του ’40. Στα μέσα του 2015 η ιδέα αυτή αναζωπυρώθηκε στο μυαλό του ηθοποιού & σκηνοθέτη Δημήτρη Πανέλη όταν τυχαία διάβασε ένα άρθρο στο διαδίκτυο για την κίνηση αυτή.

Αποφάσισε λοιπόν να υλοποιήσει μια ταινία μικρού μήκους με τίτλο «Καφές σε Αναμονή» ενώ ταυτόχρονα δημιούργησε και την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook με τίτλο «Σε Αναμονή» . Η ταινία του εξηγούσε με πολύ απλό και παραστατικό τρόπο το πώς θα μπορούσε να λειτουργεί η δράση «Σε Αναμονή» έτσι ώστε η ιδέα να περάσει από τον καφέ, σε είδη και υπηρεσίες 1ης ανάγκης όπως σε τρόφιμα και φάρμακα κάτι το οποίο θα ήταν και το μεγάλο στοίχημα του εγχειρήματος.

Έτσι και έγινε. Μέσα από αυτή τη μικρή καλλιτεχνική δημιουργία,  χιλιάδες επιχειρήσεις άρχισαν να συμμετέχουν στην δράση αφού είχαν έρθει πρώτα σε συνεννόηση για την διαδικασία με την σελίδα μας στο facebook.. Ένα τεράστιο δίκτυο επιχειρήσεων και εθελοντών εξαπλώθηκε γρήγορα σε όλη την χώρα «τεστάροντας» την ιδέα στην πράξη στηρίζοντας παράλληλα χιλιάδες συμπολίτες μας στην καρδιά της οικονομικής κρίσης